Werkwijze

Werkwijze

Het begeleidingstraject van Spijswijzer bestaat uit vijf stappen. Het begint met een vrijblijvende kennismaking. Na de kennismaking bepaal je of je een ‘klik’ hebt met mijn filosofie en werkwijze. Je kunt dit meteen aangeven in het gesprek of er thuis nog even over nadenken. Als je verder met mij wilt gaan, adviseer ik om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen voor de intake, zodat we aan de slag kunnen.

Stap 1: vrijblijvende kennismaking (halfuur)
We starten met een vrijblijvende, gratis kennismaking van een halfuur waarin jij vertelt wat je wilt bereiken. Ik vertel je meer over mijn filosofie en werkwijze.

Stap 2: intake (1 uur)
Tijdens de intake inventariseren we samen wat je wilt veranderen en wat je wensen zijn. Tijdens de intake maken we al een start met het traject.

Stap 3: begeleidingstraject (5 sessies van 45 minuten)
Het begeleidingstraject bestaat gemiddeld uit drie maanden. Gedurende die drie maanden krijg je circa elke twee weken een begeleidingssessie van een uur. Omdat ieder persoon en elke situatie anders is, krijg je maatwerkbegeleiding. Tijdens de laatste sessie evalueren we en maken we eventueel een afspraak voor een vervolgtraject of een terugkomsessie.

Tarieven en vergoeding

Spijswijzer is een geregistreerde diëtistenpraktijk. Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling, mits je aanvullend bent verzekerd. Lees hier meer over de tarieven en vergoeding.

Schrijf je in en ontvang GRATIS mijn ebook met 4 onmisbare inzichten over afvallen en gezond eten.

Regelmatig ontvang je mijn nieuwsbrief met inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen.

Spijswijzer zal jouw e-mail adres nooit delen. Je kan je makkelijk afmelden.