Spijswijzer en afvallen

Spijswijzer en afvallen

Afvallen lijkt heel simpel: je moet minder energie innemen dan je gebruikt. Als het zo simpel was had niemand last van over- of ondergewicht. Het feit is dat we allemaal in meer of mindere mate een relatie met eten hebben en die relatie kan verstoord raken, waardoor er overgewicht, ondergewicht, stress of een ongezonde situatie ontstaat.

 

Als je op zoek bent naar een dieet waar je snel mee kunt afvallen dan ben je bij Spijswijzer aan het verkeerde adres. Als je wilt onderzoeken wat de reden is dat je relatie met voeding verstoort is en er ook aan wilt werken, dan is Spijswijzer iets voor jou.

 

Eerst zoeken naar de oorzaak

Je krijgt dus niet meteen een dieetplan tijdens de intake, maar we gaan eerst aan de slag met het zoeken naar de oorzaak. Vervolgens zoeken we oplossingen en nemen kleine, realistische stappen die ook op de lange termijn werken. Je krijgt geen ingewikkelde diëten maar we ontwikkelen een aanpak die helemaal bij jou aansluit.

 

Eindresultaat van begeleiding Spijswijzer

Na circa vijf begeleidsessies ben je tevreden bent over je gewicht, je gezondheid en je relatie ten opzichte van eten. Het resultaat is dat je stap-voor-stap afvalt en je gewicht stabiliseert.

 

Wil je meer weten? Bel voor een vrijblijvende kennismaking met Judith van Gennip op 06 – 14 29 18 57 of stuur een e-mail naar judith@spijswijzer.nl.

Schrijf je in en ontvang GRATIS mijn ebook met 4 onmisbare inzichten over afvallen en gezond eten.

Regelmatig ontvang je mijn nieuwsbrief met inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen.

Spijswijzer zal jouw e-mail adres nooit delen. Je kan je makkelijk afmelden.