Klanten over Spijswijzer

Maria pakt het emotie-eten aan

Maria stopte met diëten en ging aan de slag met de grondoorzaak. Eetbuien zijn ingeruild voor leuke dingen doen! Ondertussen 10 lichter! Bekijk de video voor haar verhaal.

Aukje Oosterhaven over haar ervaring

“Ik ben begonnen met een doos bonbon’s per week, nu koop ik er elke week nog 1. Ik weet dat het ook mag én kan. Ik zag er tegenop om te starten maar ondertussen ben ik dankbaar dat ik 7 kg lichter ben, niet door een dieet, maar door mijn gewoontes aan te pakken. Vooral de gewoonte om mijn vermoeidheid weg te eten, was een eye opener. Ik ben nu 60 jaar en had ik het maar veel eerder gedaan. Had me 31 jaar diëten bespaart”.

 

Malissa over haar ervaring:

Jij hebt mij zoveel geleerd over mijn gedrag en waarom ik reageer zoals ik doe, dit is een mega eye opener voor mij geweest.  (On)bewust vervul ik hiermee ook mijn behoefte. Mijn behoefte ligt regelmatig bij mijzelf erkennen en trots zijn op wie ik ben en wat ik bereik.

Dit leerproces heeft mijn obsessie voor eten geminimaliseerd en mijn eetbuien voor een groot gedeelte weg genomen. Als ik in de supermarkt sta kan ik de verleiding weerstaan van de chips/koekjes/snoep/etc., ik trakteer mij nu op een broodje gezond die ik zelf maak als ik de intentie heb om overmatig te eten. Dit stilt mijn honger. Daarnaast achterhaal ik op het moment dat ik verleiding voel eerst waarom en wat ik echt nodig ben. Voor mij is het nu heel helder dat regelmatig en voldoende eten zeer belangrijk is. Daarnaast merk ik dat als ik mijzelf verloren ben ergens in de afgelopen week ik ook sterke verleiding heb richting eten.”

Schrijf je in en ontvang GRATIS mijn ebook met 4 onmisbare inzichten over afvallen en gezond eten.

Regelmatig ontvang je mijn nieuwsbrief met inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen.

Spijswijzer zal jouw e-mail adres nooit delen. Je kan je makkelijk afmelden.