Workshop

(Over) gewicht en zelfcompassie.

Zet 18 december in je agenda, ik, Judith van Gennip (diëtist) en Renata van der Weide (psycholoog) geven een workschop (Over)gewicht en zelfcompasssie.

Hoezo?
In mijn praktijk spreek ik dagelijks mensen die worstelen met hun zelfbeeld. De nadruk ligt vaak op gezondheid in combinatie met een schoonheidsideaal, wat raakt aan het gevoel dat we minder gezond zijn dan we zouden willen. De druk is hoog. Als je te zwaar bent, is het je morele verplichting hier wat aan te doen. Overgewicht is een keuze, is de achterliggende gedachte. Deze gedachte helpt niet. Als je te zwaar bent, weet je dat echt zelf wel. Zolang je aan de buitenwereld kan laten zien dat je op dieet bent of sport, ben je goed bezig. Voldoen aan deze eisen veroorzaakt stress, omdat het voor velen van jullie niet zo eenvoudig is om ‘gewoon’ maar minder te eten. Een ‘gewoon’ dieet, al zo vaak geprobeerd, is vaak niet de oplossing.
 

Wat gaan we doen?

Graag leren wij je minder kritisch te zijn, vriendelijker voor jezelf en voor de ander. Dit doen we aan de hand van een aantal praktische opdrachten. Zodat je aan het eind van de workshop beter het oordeel kan loslaten en je goed kan voelen over jezelf ondanks dat je niet volmaakt bent.

Aanmelden: via onderstaand formulier of bel 06 14291857.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht

[/vc_column][/vc_row]

 

Schrijf je in en ontvang GRATIS mijn ebook met 4 onmisbare inzichten over afvallen en gezond eten.

Regelmatig ontvang je mijn nieuwsbrief met inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen.

Spijswijzer zal jouw e-mail adres nooit delen. Je kan je makkelijk afmelden.