Vandaag in de hoofdrol: Vegetarische groenteschotel met couscous

Vandaag in de hoofdrol: Vegetarische groenteschotel met couscous

Vandaag in de hoofdrol: Vegetarische groenteschotel met couscous

Ingrediënten:
  • 400 g couscous
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 courgette
  • 2 tomaten
  • 100 g champignon
  • 1 kleine ui
  • knoflook
  • verse rode peper (hoeveelheid na smaak)
  • fetakaas (hoeveelheid na smaak)
  • olijfolie
  • Balsamicoazijn (hoeveelheid na smaak)
Bereiding:

Los het groentebouillonblokje op in het kookwater en bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking.

Pers de knoflook fijn en snij de uiten in ringen.  Snij de courgette en tomaat in blokje en de champignon in schijfjes. Hak de verse peper fijn.

Doe olijfolie in een braadpan en laat de knoflook hierin meebakken. Doe vervolgens de uienringen en de verse peper in de pan. Laat dit even sudderen en voeg dan de overige groentes toe. Breng het groente mengsel op smaak met zout en een scheurtje balsamicoazijn. Als laatste de couscous en de feta toevoegen.

Eet smakelijk!

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in en ontvang GRATIS mijn ebook met 4 onmisbare inzichten over afvallen en gezond eten.

Regelmatig ontvang je mijn nieuwsbrief met inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen.

Spijswijzer zal jouw e-mail adres nooit delen. Je kan je makkelijk afmelden.