Vandaag in de hoofdrol: Vegetarische groenteschotel met couscous
Vandaag in de hoofdrol: Vegetarische groenteschotel met couscous
Ingrediënten:
- 400 g couscous
- 1 groentebouillonblokje
- 1 courgette
- 2 tomaten
- 100 g champignon
- 1 kleine ui
- knoflook
- verse rode peper (hoeveelheid na smaak)
- fetakaas (hoeveelheid na smaak)
- olijfolie
- Balsamicoazijn (hoeveelheid na smaak)
Bereiding:
Los het groentebouillonblokje op in het kookwater en bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
Pers de knoflook fijn en snij de uiten in ringen. Snij de courgette en tomaat in blokje en de champignon in schijfjes. Hak de verse peper fijn.
Doe olijfolie in een braadpan en laat de knoflook hierin meebakken. Doe vervolgens de uienringen en de verse peper in de pan. Laat dit even sudderen en voeg dan de overige groentes toe. Breng het groente mengsel op smaak met zout en een scheurtje balsamicoazijn. Als laatste de couscous en de feta toevoegen.
Eet smakelijk!
No Comments