Vandaag in de hoofdrol: Piccalilly

Vandaag in de hoofdrol: Piccalilly

Vandaag in de hoofdrol: Piccalilly

Deze is eenvoudig zelf te maken en snel. Heerlijk bij krokant gebakken speklap en bruine bonen.

Ingrediƫnten:
  • kwart bloemkool
  • rode puntpaprika
  • vier sjalotjes
  • halve komkommer
  • een koffiemok witte wijn azijn
  • Spaanse peper
  • eetlepel mosterd
  • eetlepel koenjit
  • half ons suiker
  • koffiemok kippenbouillon
Bereiding:

Snijd de bloemkool, de puntpaprika, de Spaanse peper en de sjalotjes klein. Ontdoe de komkommer van zijn zaad en snijd eveneens in kleine stukjes. Zet alles even aan in de olijfolie en doe er dan de azijn, de bouillon, de mosterd, de koenjit en de suiker bij. Laat lekker pruttelen en proef tussendoor. Onthoud dat je er wel suiker aan kan toevoegen, maar lastig er weer uit kunt halen. Laat inkoken en afkoelen.

Eet smakelijk!

 

No Comments

Post a Comment

Schrijf je in en ontvang GRATIS mijn ebook met 4 onmisbare inzichten over afvallen en gezond eten.

Regelmatig ontvang je mijn nieuwsbrief met inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen.

Spijswijzer zal jouw e-mail adres nooit delen. Je kan je makkelijk afmelden.