Vandaag in de hoofdrol: Piccalilly
Vandaag in de hoofdrol: Piccalilly
Deze is eenvoudig zelf te maken en snel. Heerlijk bij krokant gebakken speklap en bruine bonen.
Ingrediënten:
- kwart bloemkool
- rode puntpaprika
- vier sjalotjes
- halve komkommer
- een koffiemok witte wijn azijn
- Spaanse peper
- eetlepel mosterd
- eetlepel koenjit
- half ons suiker
- koffiemok kippenbouillon
Bereiding:
Snijd de bloemkool, de puntpaprika, de Spaanse peper en de sjalotjes klein. Ontdoe de komkommer van zijn zaad en snijd eveneens in kleine stukjes. Zet alles even aan in de olijfolie en doe er dan de azijn, de bouillon, de mosterd, de koenjit en de suiker bij. Laat lekker pruttelen en proef tussendoor. Onthoud dat je er wel suiker aan kan toevoegen, maar lastig er weer uit kunt halen. Laat inkoken en afkoelen.
Eet smakelijk!
No Comments