Sinterklaas uitdaging: Koop alleen snoepgoed op 5 december!

Sinterklaas uitdaging: Koop alleen snoepgoed op 5 december!

December 2011 004

Regen, kou en windstoten. Tijd voor binnen zitten bij de kachel? Tijd van verleidingen om meer te eten dan je zelf wilt? De moeilijke tijd met Sinterklaas snoepgoed en Sint Maarten komt er weer aan! Al die verleidingen. En het is nog maar oktober! Ik geef toe, de verleidingen worden groter. De displays vol met Sint snoepgoed versperren je de weg als je met je goede voornemens vanaf de groenteafdeling, via de brood- en zuivelafdeling rechtstreeks naar de kassa wilt.

Ieder jaar roep ik het weer, luidkeels en met enthousiasme: Sinterklaas valt dit jaar op 5 december! Dus niet 4 november, niet op alle dagen in november. Wil jij afvallen? Sluit je dan aan bij de uitdaging:

Sinterklaas snoepgoed? Koop en eet het alleen op 5 december!

Besluit dat je dit jaar geen Sinterklaassnoepgoed koopt, behalve op 5 december. Dat scheelt je wekelijks enorm in de calorieën. Chocoladeletter: 730 kcal. Een zak pepernoten van 200 gram:  860 kcal. De chocoladenootjes zijn zelfs goed voor 960 calorieën. Koop dit jaar dus geen pepernoten, chocoladeletters en muizen. “Als ik er eenmaal aan begin, dan is er geen houden meer aan”, verzuchten veel van mijn klanten. Een goede reden voor veel deelnemers aan mijn programma’s om het Sinterklaas snoepgoed ‘gewoon’ niet meer te kopen! Dat geeft rust. Denk iedere keer als je langs de displays loopt: ‘zo dat mag iemand anders op zijn buik of heupen plakken! Ik blijf clean’.

Doe je mee? Ga jij de uitdaging aan? Wacht jij met het kopen en eten van Sinterklaas snoepgoed tot 5 december?

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in en ontvang GRATIS mijn ebook met 4 onmisbare inzichten over afvallen en gezond eten.

Regelmatig ontvang je mijn nieuwsbrief met inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen.

Spijswijzer zal jouw e-mail adres nooit delen. Je kan je makkelijk afmelden.