Is het eten van minder koolhydraten wel de oplossing voor mij?

Is het eten van minder koolhydraten wel de oplossing voor mij?

Misschien eet je al jaren gezond maar kan je niet stoppen als je iets lekkers eet. Wellicht heb je alle diëten al geprobeerd maar kom je al aan van water. Overweeg je al langer om anders te gaan eten maar lukt het je niet. Ga dan niet zomaar je voedingspatroon veranderen. Probeer eerst naar jezelf te kijken en de vraag stellen waarom je anders met eten omgaat dan je zou willen. Dan pas kan je het gehele eetpatroon bekijken en keuzes maken om hier verandering in aan te brengen. De verandering zit in je houding ten aanzien van eten en je lichaam en de functie die eten voor jou vervult.

Herken je jezelf in onderstaande uitspraken? Misschien dat eten en afvallen dan een probleem is geworden.

 • Ik denk veel aan eten
 • Ik wil van alles weten hoeveel calorieën het bevat
 • Er is goed voedsel en slecht voedsel
 • Als ik mij rot voel eet ik meer dan anders
 • Ik zou gewoon minder moeten eten maar alles is ook zo lekker
 • Al ik eet voel ik mij prettig
 • Ik baal van mijzelf als ik teveel gesnoept heb
 • Ik neem mij iedere keer weer voor om af te vallen maar steeds mislukt dit
 • Als ik slanker was, dan zou ik gelukkiger zijn

Ik snap dat je hierin coaching zoekt. Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek om vast te stellen wat ik voor jou kan betekenen.

 

1 Comment
 • Anoniempje

  11 maart 2015 at 14:26 Beantwoorden

  En, oh ja, ik was de sandwichspread nog vergeten.

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in en ontvang GRATIS mijn ebook met 4 onmisbare inzichten over afvallen en gezond eten.

Regelmatig ontvang je mijn nieuwsbrief met inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen.

Spijswijzer zal jouw e-mail adres nooit delen. Je kan je makkelijk afmelden.