Blog

Tips, nieuwe inzichten, recepten en inspiratie

Op de blogs van Spijswijzer lees je tips en inzichten om je in balans te brengen met eten. Heb je ook tips of wil je iets kwijt? Stuur een e-mail naar judith@spijswijzer.nl of plaats een reactie op één van mijn artikelen.

Kroket: moet toch kunnen.

Waarom eten we door. Je bent allang vol maar eet toch dat restje friet nog op wat voor je neus staat. Het is zonde om de overgebleven soep weg te gooien en slobbert hem rechtstreeks uit de pan voordat hij de afwasmachine in gaat. Je zoon weer zijn...

Emotie eten: Dat doe ik toch helemaal niet?

Je zou het eigenlijk niet moeten doen! Maar je staat alweer in de keuken. Wat zal ik nemen? Volgens mij is er nog een restje chips van afgelopen weekend. Tevreden plof je op de bank Net op tijd. Je serie begint alweer. Voor het nieuwe reclameblok heb je hem alweer op...

Eet als je honger hebt en check je verzadiging.

  Eet als je honger hebt en check je verzadiging. Eet pas als je een redelijke mate van honger voelt. Maar stel het ook niet uit  totdat je uitgehongerd bent. Wacht je te lang met eten en laat je je hongergevoel te hoog oplopen, dan wordt rustig eten...

Schrijf je in en ontvang GRATIS mijn ebook met 4 onmisbare inzichten over afvallen en gezond eten.

Regelmatig ontvang je mijn nieuwsbrief met inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen.

Spijswijzer zal jouw e-mail adres nooit delen. Je kan je makkelijk afmelden.