Blog

Tips, nieuwe inzichten, recepten en inspiratie

Op de blogs van Spijswijzer lees je tips en inzichten om je in balans te brengen met eten. Heb je ook tips of wil je iets kwijt? Stuur een e-mail naar judith@spijswijzer.nl of plaats een reactie op één van mijn artikelen.

Vandaag in de hoofdrol: Boekweitgrutten

Vandaag in de hoofdrol: Boekweitgrutten Kwam op het internet een artikel tegen waarin de 10 gezondheidsvoordelen van boekweit werden besproken. Ik moest gelijk denken aan de boekweitgrutten van mijn moeder. Ze maakte het niet vaak, vooral vanwege mijn zus en vader. Die vonden het niet lekker....

Vandaag in de hoofdrol: Pasta met spinazieballetjes

Vandaag in de hoofdrol: Pasta met spinazieballetjes Lijkt me nou echt een gerecht voor het weekend. Lekker koken. Niet te veel werk. Goed begin van het weekend! Ingrediënten (voor 4 personen): Pasta 400 g rigatoni 2 tenen knoflook, gepeld, fijngehakt 1 rode peper, fijngehakt 8 el olijfolie 2 courgettes, fijngeraspt 60 g Parmezaanse kaas,...

Vandaag in de hoofdrol: Gezonde pannenkoek.

Vandaag in de hoofdrol: Gezonde  pannenkoek. Even op de gemakkelijke toer? Het is donderdag, bijna weekend en even geen zin om uitgebreid te koken. Via culy.nl kwam ik dit recept voor gezonde pannenkoeken tegen.  Kan niet andere dan dat ik dit met jullie wil delen. Leek...

Vandaag in de hoofdrol: Rodekool-wortelstamppot.

Vandaag in de hoofdrol: Rodekool- wortelstamppot Gewoon voor de stampvariatie. Ingrediënten (voor 4 personen): 1 kg aardappelen iets kruimig 1/2 rodekool 250 g winterpeen, geschild 3 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 2 el rodewijnazijn 1 schaal vegaballetjes (210 g) 150 ml magere melk 1 bakje selderij (40 g), fijngesneden 100 g blanke rozijnen Bereiding: Schil de aardappelen...

Schrijf je in en ontvang GRATIS mijn ebook met 4 onmisbare inzichten over afvallen en gezond eten.

Regelmatig ontvang je mijn nieuwsbrief met inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen.

Spijswijzer zal jouw e-mail adres nooit delen. Je kan je makkelijk afmelden.