Vandaag in de hoofdrol: Bietencarpaccio

Vandaag in de hoofdrol: Bietencarpaccio

Vandaag in de hoofdrol: Bietencarpaccio

 

Via facebook volg ik www.culy.nl. Leuke site voor inspirerende gerechte. In hun bericht van vrijdag staan tip om je te helpen voldoende groente en fruit te eten. Een van de gerechten  is een bietencarpaccio. Ontzettend lekker en met groente in de hoofdrol. Dat deed me denken aan die van mij! Je kunt het gebruiken als bijgerecht of als je uitgebreid gaat koken als voorgerecht.

Ingrediënten (voor 4 personen):
  • 500 g gekookte bietjes
  • 1 el balsamicoazijn
  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 40 g Parmazaanse kaas
  • 40 g rucola
  •  
Bereiding:

Snijd de bietjes met een kaasschaaf in flinterdunne plakjes. Verdeel over vier borden en besprenkel met de balcamociazijn en olijfolie. Bestooi met peper. Snijd de Parmazaanse kaas met de kaasschaaf in flinters. Verdeel met de rucola over de bietencarpaccio. Dat wat het al. Supersimpel maar wel superlekker.

Eet smakelijk!

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in en ontvang GRATIS mijn ebook met 4 onmisbare inzichten over afvallen en gezond eten.

Regelmatig ontvang je mijn nieuwsbrief met inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen.

Spijswijzer zal jouw e-mail adres nooit delen. Je kan je makkelijk afmelden.